2014年5月22日星期四

Hvor længe kan Patienter med FSGS og Etape 4 CKD Lev uden dialyse

Som vi alle ved Focal Segmentoplysninger Glomerulous sklerose ( FSGS ) er en slags high forløber sygdom, hvis du ikke kan få effektiv behandling i tid, det kan falde i nyresvigt. Hvor længe kan patienter med FSGS og stadie 4 CKD leve uden dialyse ? Til dette spørgsmål forskellige patienter har forskellige svar , fordi det afhænger af mange faktorer. Bortset behandling , der er også mange andre faktorer kan påvirke din sygdom, såsom kost, motion og daglig pleje . Så du skal tænke over det , før du foretager et valg.

Dialyse er den mest almindelige behandling for fase 4 kronisk nyresygdom ( CKD ) patienter . Det kan virkelig lindre symptomerne på nyresygdom eller sænke udviklingen af ​​det. Men det har mange bivirkninger, og mange patienter kan ikke stå for udgifterne til det. For denne del af patienter, der er i fase 4 CKD og FSGS , men kan ikke acceptere dialyse for nogle grunde , hvor længe kan de leve er den mest bekymring væv. De fleste af dem vil falde i nyresvigt i en kort tid, så for at hjælpe disse mennesker , her vil jeg anbefale dig en ny terapi Micro- kinesisk medicin Osmotherapy .

Micro- kinesisk medicin Osmotherapy er et naturligt middel mod FSGS , kan det reparere det beskadigede nyrefunktion og forlænge patienterne levetid, frem for alt det har ingen bivirkning, og kan forbedre patienternes livskvalitet.

Har du få det rigtige svar til dit spørgsmål ? Jeg håber, at ovenstående informationer kan hjælpe dig og mennesker omkring dig. Hvis du stadig har andre spørgsmål , kan du konsultere vores online læger eller forlade os en besked. Hvis du kan lide du kan også kontakte os , vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Hvor længe kan Patienter med FSGS og Etape 4 CKD Lev uden dialyse

没有评论:

发表评论

Ask the Experts