2014年5月16日星期五

Hvor længe kan du leve med 10% nyrefunktionen hos nyresvigt

Hvor længe kan patienterne leve med 10% af nyrefunktionen i nyresvigt? Der er ingen nøjagtige svar på dette spørgsmål, fordi mange typer af faktorer kan påvirke patienterne levetid. Såsom positiv indstilling, godt humør, fit kost, behandlingsmetode, alder og køn.
Faktorer som alder og køn kan ikke ændres ved selv, men vi kan ændre andre faktorer. Vi kan vælge en bedre behandling og ændre vores liv vane. Så ikke altid venter der, bør du holde en positiv holdning, når du står over for nogle problemer. Giv aldrig op nogen chance og ethvert håb, tage det og dit liv går godt. Du tror måske, at det kan jeg gøre med kun 10% nyre funktioner. Nu jeg fortælle dig, kan du gøre masser af ting, hvis du aktiv nu. Rådfør dig med din læge og få en passende behandling, kan du få en chance for at forbedre dit liv kvalitet og forlænge din levetid.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er et bedre valg for dig. Det kan reparere din beskadigede nyrevæv og forhindre yderligere renal fibrose. Frem for alt, som et naturligt middel denne form for terapi har ingen nogen bivirkning. Så flere og flere patienter begynder at vælge det som deres første kur fremgangsmåde og ved hjælp af denne behandling nogle patienter er kommet ud af denne sygdom. Selv om de ikke kan slippe af med denne sygdom, men de kan leve med denne sygdom, og nyde livet som en normal person.

Jeg håber, at ovenstående informationer kan hjælpe dig og dine venner omkring dig.

Hvis du ønsker at Lear mere om nyresygdom eller kinesisk Herb Medicin, kan du konsultere vores online læger. For yderligere informationer, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Hvor længe kan du leve med 10% nyrefunktionen hos nyresvigt 


没有评论:

发表评论

Ask the Experts