2014年5月6日星期二

Levealder For Polycystisk nyre

Hvis du får polycystisk , vær ikke bange. Det har ingen livstruende , hvis du kan få rigtige behandling i tide. Som for sin levetid, det afhænger af mange faktorer. Når du får kur , skal du vælge terapi metode er meget vigtigt. Fit behandling kan standse udviklingen af sygdommen , selv kan hjælpe dig komme fra sygdom . Hvor længe kan patienterne lever med polycystisk nyre ? Det er anderledes i henhold til forskellige sygdom scenen.

Voksen Polycystisk nyre , som er en person født med flere cyster. Men det kan ikke har nogen symptomer gennem ens liv, så der er ingen grund til at helbrede . Nogle sygdomme vil ske efter 30 år, vil den tidligere man være tungere , og mennesket er tungere end kvinden. I gennemsnit vil patienterne udvikle sig til nyresvigt scenen efter ser symptomer. Patienter ofte vælger operation for at fjerne cyster , men det cann't kurere denne sygdom fra roden. Frem for alt , cann't det reparere de skadede nyre.

Bortset fra de ovennævnte situationer , blod urin er det største problem. For patienter , så kold og kærlighed er også meget vigtig. Herefter vil jeg give dig nogle råd :

1. . For at undgå dine cyster bryde ned, gør ikke voldelige sport eller såre din nyre.

2. . Rør ikke alkohol , især vin, som kan stimulere polycystisk protein aktivitet , fremskynde cyster vækst .

3. . Må ikke spise kaffe og chokolade , både af dem er skadelige for dit helbred.

Fit kost kan hjælpe patienterne med at helbrede deres sygdom, er det lige så vigtigt som en positiv attitude. Så det er virkelig vigtigt at danne en sundheds levende vane .

Ifølge den seneste rapport kinesiske urter har betydning effekt på kur Polycystisk nyre. Det kan slippe af med denne sygdom fra sin rod , og kan reparere det beskadigede nyre.

Hvis du ønsker at vide mere information om kinesiske urter og nyresygdom , bedes du kontakte vores online læger eller email os . Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Levealder For Polycystisk nyre

没有评论:

发表评论

Ask the Experts