2014年5月31日星期六

Skulle CKD 3 patienter med creatinin 2,8 drikke mere vand eller mindre

I varme sommer, alle mennesker har brug for at drikke store mængder vand for at meed efterspørgslen af ​​kroppen, så gør patienterne. Men skulle iscenesætte 3 kronisk nyresygdom patienter med kreatinin 2.8 drikke mere vand ? Som vi alle ved nyre er det sted, hvor vandet lagre i. Så nyresygdom er anderledes med andre sygdomme , når patienterne får denne sygdom, der betyder, at deres nyrer er blevet beskadiget, så patienterne bekymre sig om, at hvis de drikker for meget vand vil tilføje arbejde indlæse til nyre . Er det rigtigt? Lad os få et kig på sammen.

Som en af ​​de CKD patient , er der en masse problemer , du skal være opmærksom og drikkevand er en af ​​det store problem. Som for bør Etape 3 kronisk nyresygdom patienter med kreatinin 2.8 drikke mere vand eller ej? Hvad der følger er mit svar på dette spørgsmål . Hvis der er indlysende ødem , bør patienterne ikke drikke meget vand , ellers der vil tilføje belastning til din nyre . Og du bør også kontrollere salt -og proteinindtag samtidig , der kan bidrage til at lindre din sygdom. Faktisk er halvdelen af ​​vores krop består af vand . Patienterne kan ikke drikke for meget vand, men de kan drikke moderat vand til at genopbygge det vand, din krop mister gennem urin eller sved .

I ét ord , hvis du drikker for meget vand , der vil tilføje arbejdsbyrde til din nyre , men hvis du ikke tør drikke vand med billetpris af hævelse, der vil medføre mangel på vand i kroppen. Så drik moderat, men ikke for meget vand, der vil være nyttige for dit helbred.

Hvis du har andre spørgsmål om CKD eller Kreatinin , kan du chatte med vores online læger eller email os . Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Skulle CKD 3 patienter med creatinin 2,8 drikke mere vand eller mindre

没有评论:

发表评论

Ask the Experts