2014年5月27日星期二

Hvornår skal PKD Patienter Accepter Operation: cystestørrelse og behandling

Bør ikke alle nyre cyster fjernes, da vi alle ved, at der er mange former for cyster i nyrerne , nogle af dem endda ikke vil skade vores krop. Men nogle af dem er skadelige , hvis venstre ubehandlet, kan de føre til Nyre Failure.Then hvornår skal polycystisk nyresygdom ( PKD ) patienter acceptere operation?

For disse cyster , som ikke er skadelige for kroppen , er der ikke behov for at hærde dem. Fordi de ikke vil blive vist nogen symptomer overhovedet heller ikke påvirke vores livskvalitet, kan folk leve med dem gennem hele deres liv.

For disse cyster , som er farlige for vores liv , bør patienterne være opmærksomme på dem . Hvis de ikke er store nok, er der ingen grund til at acceptere drift, men du skal tilbage til hospitalet for en check på tiden. Når du finder nogen symptomer på dem , må du fortælle det til lægen . Hvis de er store nok ( over 3 cm) og har tydelige symptomer , det er tid til dem . Hvis du ikke tager forholdsregler i tide, der er let at fremkalde Nefritis og i sidste ende føre til nyresvigt .

Hvilken slags syst Ligegyldigt, bør du ikke gøre beslutningsprocesserne ved dig selv, før du gør noget undersøgelse. Må gå til en normal hospital og gøre, hvad din læge har fortalt du gør, vil det være nyttigt for dit helbred. Omsider læger anbefaler dig, at du ikke lytte til andre mennesker , som du ikke kender til at spise noget medicin , fordi der ikke er nogen medicin kan helbrede PKD .

Hvis du stadig har spørgsmål om PKD , skal du ikke tøve med at konsultere vores online eksperter , vil de svare dig hurtigst muligt gratis, eller du kan efterlade beskeder til os.
For yderligere informationer , kan du kontakte os . Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Hvornår skal PKD Patienter Accepter Operation: cystestørrelse og behandling

没有评论:

发表评论

Ask the Experts