2014年5月15日星期四

Levealder af nyresygdom

Den forventede levealder for End Stage Renal Disease er en fælles bekymring for patienterne, men der er ingen faste svar på dette spørgsmål . Mange faktorer kan påvirke resultatet , såsom behandling terapi.

End Stage Renal Disease (ESRD) er kendt som 5 etape af CKD , som er slutstadiet af kronisk nyresygdom . Mange patienter synes det som et andet kræft , de er meget nervøs efter fik denne sygdom . Men du behøver ikke at bekymre dig om det , er der nogle nye behandlingsformer har signifikant effekt på denne sygdom. Såsom Micro -kinesisk medicin Osmothe som er en perfekt kombination af kinesisk medicin og vestlig medicin.
Micro -kinesisk medicin Osmothe er en ny terapi opfundet af Shijiazhuang Nyre Hospital , som er et velkendt hospital i Kina. Dens kerne teknologi er at smadre den medicin til pulver , og dens formål er at frigive de aktive ingredienser og sætte dem sammen . Med hjælp af en anordning , kan disse aktive ingredienser trænge ind i kroppen og helbrede sygdommen snart. Mange patienter har slippe af dialyse med hjælp af denne kur metode , så deres livskvalitet bliver forbedret betydeligt . Udover dette, de kan leve som en normal person , i det mindste kan de leve med sygdom, hvis de ikke kan helbrede den.

Dialyse kan også forlænge patienter levetid, men det har bivirkninger . Efter acceptere flere gange dialyse , forlod patienterne nyrefunktion kan gå tabt. For resten af ​​dit liv , du må hellere vælge mikro- kinesisk medicin osmothe som din kur metode, kan Wich reparere det beskadigede nyrefunktion og forbedre din livskvalitet. Hvad mere er, kan det fjerne roden af ​​denne sygdom.

Hvis du ønsker at vide mere om Micro -kinesisk medicin Osmothe eller nyresygdom , bedes du kontakte vores online læger eller efterlade en besked. For yderligere informationer , kan du kontakte os . Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Levealder af nyresygdom


没有评论:

发表评论

Ask the Experts