2014年5月27日星期二

Er der nogen Grøntsager kan være hensigtsmæssigt at mindske Kreatinin niveau

Hvordan til at sænke forhøjet kreatinin niveau er et varmt emne blandt patienter nyresygdom. De fleste af dem er anbefales at bruge medicin , men for dens bivirkninger mange patienter henvende sig til andre måder, såsom kost. Er der nogen grøntsager kan medvirke til at sænke Kreatinin niveau? Svaret er ja. Lad os tage et kig sammen .

Som vi alle ved grøntsager er godt for vores sundhed , men ikke dem alle, men dele af dem sikkert er nyttige til at sænke kreatinin niveau . Ifølge nogle forskning fødevarer som kål , agurk, rå løg , gulerod og spirer er nyttigt at reducere det høje niveau i vis grad . Alle af dem er lavere i protein, der er vigtigt for patienter . Ud over dette patienterne også bør begrænse salt og væskeindtag , begge af dem vil tilføje belastning til din nyre. Du bør også være opmærksom på dit liv detaljer , ikke blive oppe hele natten og holde sig væk fra alkohol og tobak. Frem for alt udgør en sund levevis vane, som kan styrke immunitet.

Men alle de ovennævnte metoder kun egnet til den tidlige fase af kronisk nyresygdom . Hvis din kreatinin niveau er meget højt, og har indgået nyresygdom , kan kost ikke opfylde dine behov mere. Så har du brug for at gå til en normal hospital og acceptere systemet behandling . Hvis du ønsker at vide mere om kreatinin niveau som årsager eller helbredelse metoder, kan du konsultere vores online læger , de kan svare dig så hurtigt som muligt. For yderligere informationer kan du søge på vores hjemmeside, jeg tror, ​​du kan få, hvad du ønsker. Hvis du stadig ikke kan få tilfredsstillende svar , kan du kontakte os, og vi vil give dig de informationer i tide. Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Er der nogen Grøntsager kan være hensigtsmæssigt at mindske Kreatinin niveau

没有评论:

发表评论

Ask the Experts