2014年5月23日星期五

Hvad skal IgA Nefropati patienterne, hvis de får feber efter dialyse

Dialyse kan erstatte nyre til at rense blodet og forlænge patienter levetid, men det kan også fremkalde nogle komplikationer såsom feber og chill. Så hvad skal IgA Nefropati patienter gøre, hvis de får feber efter dialyse behandling?

Hvis du ønsker at helbrede nogle sygdomme, bør du finde de grundlæggende årsager til det og give behandling i overensstemmelse hermed, og denne regel er også egnet til nyresygdom. Så, hvad kan forårsage feber og chill efter dialyse? Normalt er der tre aspekt kan føre til disse to symptomer, som er infektion, kold dialysevæske og pyrogene reaktioner. Når du synes feber eller chill under dialyse, bør du stoppe behandlingen for en stund. Fortæl din læge, og træffe foranstaltninger til at løse disse problemer forårsaget af det.

Dialyse er den mest almindelige behandling for den avancerede IgA nefropati, men ikke den bedste behandling. Micro-kinesisk Medicin Osmotherapy er et bedre alternativ behandlingsmetode for sin bemærkelsesværdige effektive flere og flere mennesker begynder at acceptere det. Ved hjælp af denne kur metode, får flere og flere patienter slippe af dialyse eller i det mindste reducere de tider af det. Hvad er mere Micro-kinesisk Medicin Osmotherapy er et naturligt middel og har ingen bivirkning, er det ikke blot kan reparere den beskadigede nyre funktioner, men også kan stoppe eller sænke progressionen af ​​renal fibrose og beskytte de resterende dele af nyrerne.

Har du fået de svar, du ønsker? Jeg håber denne artikel kan hjælpe dig eller de mennesker, der omgiver dig. Hvis du har andre spørgsmål, kan du efterlade beskeder eller kontakt vores online læger eller email os, vi vil svare dig så hurtigt som muligt. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Hvad skal IgA Nefropati patienterne, hvis de får feber efter dialyse 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts