2014年5月25日星期日

Nefrotisk syndrom Behandling: Udslæt og Hjerteinsufficiens

Nefrotisk syndrom er kendetegnet med mængder proteinuri, hyperlipidæmi og hypoalbuminæmi. Med udviklingen af ​​nefrotisk syndrom, udslæt og Hjerteinsufficiens vil blive forårsaget. Hvordan nefrotisk syndrom føre til udslæt og kongestiv hjerteinsufficiens? Følg vores beskrivelser og finde svarene.

Hvordan nefrotisk syndrom føre til udslæt og kongestiv hjerteinsufficiens?

Nefrotisk syndrom refererer til alvorlige nyreskader. Nyre er sådan et vigtigt organ, som vores krop ikke kan leve uden. Nogle nyre funktioner er som følger:

Filtrering funktion

De metaboliske affald produceres hver dag i vores krop. De findes i vores blod. Når blodet strømmer ind i nyre-, nyre fungerer således excreting affald og giftstoffer ud af kroppen i form af urin. Så klar blod cirkulere i vores krop igen. Hvis ikke, vil patienter lider mere komplikationer såsom kongestiv hjerteinsufficiens.

Balanceret funktion

Nyre har den funktion at holde balancen i vores krop som væskeophobning-natrium, calcium-fosfor. Når balancen mellem calcium og fosfor er brød op, vil fosfor ophobes i vores krop og dermed føre til fosfor aflejring i huden. Derfor hud problem såsom udslæt opstår.

Med udslæt og kongestiv hjerteinsufficiens, vil livskvalitet påvirkes alvorligt.
Hvad skal vi gøre for udslæt og kongestiv hjerteinsufficiens i nefrotisk syndrom?
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de mest berømte behandling for nefrotisk syndrom. Traditionel kinesisk medicin vil blive behandlet i stykker. Disse forarbejdede kinesisk medicin vil blive sat i små poser. Med de to poser sætte på den nyre områder vil nyreskader på nefrotisk syndrom patienter blive repareret til nogle vis grad. Det er naturligt og har få bivirkninger.

Hvis du er interesseret i vores behandlinger eller vores hospital, vil e-mail tosjzkidneyhospital@hotmail.com med patientens oplysninger og vores eksperter give dig et svar med konkret vejledning.

Nefrotisk syndrom Behandling: Udslæt og Hjerteinsufficiens

没有评论:

发表评论

Ask the Experts