2014年5月24日星期六

Er Tomat God til patienter med IgA nefropati og 3. etape CKD

Tomat som en slags mad, som er rig på ernæring er meget populær blandt folk. Mange patienter vælger det for sine velsmagende smag og rige ernæring, men er det godt for patienter med IgA nefropati og 3. etape kronisk nyresygdom (CKD)? Jeg ved, det er et varmt emne for mange mennesker, de patienter, sig selv og de mennesker, der omgiver dem. Næste, lad os tale om det sammen.

Tomat er rig på C-vitamin, kostfibre, mikronæringsstoffer, Tomatin og ikke mange kalorier. Så mange patienter, at det er egnet til dem, og vil ikke skade deres nyre. Men sandheden er ikke altid det samme som vi tror. Det kan levere rige nutritions men også kan tilføje belastning til din nyre. For IgA nyresygdom patienter, der er i fase 3 CKD har deres nyrevæv blevet beskadiget moderat. Så hvis de ikke er opmærksomme på deres kost, vil det fremkalde yderligere skade på deres nyre. Men det betyder ikke, at de ikke kan spise tomat, eksperter råd du spiser nogle, men ikke for meget. Fordi forskellige patienter har forskellige sygdomstilstand, så bør du konsultere din læge eller ernæringsekspert, før spise nogen af ​​tomat. Eller du kan konsultere vores online læger, kan de give gratis råd til dig efter din tilstand. Glem ikke at forlade dit navn, køn og dine kontaktoplysninger måder, såsom e-mail, mobil-telefonnummer, Skype og så videre.

I ét ord, for IgA Nefropati patienter, der er i fase 3 CKD bør være forsigtig med at spise tomat. Spis ikke for meget og husk at konsultere din læge eller ernæringsekspert, før du beslutter dig for at spise det eller ej.

Hvis du har andre spørgsmål om kost af CKD eller IgA, kan du efterlade beskeder til os, eller ring til vores varm linje direkte eller email os.

Hot line: +86-311-89261580

E-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Er Tomat God til patienter med IgA nefropati og 3. etape CKD 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts