2014年5月20日星期二

Levealder hos patienter med kreatinin niveau på 5,6

Den forventede levealder for patienter med kreatinin-niveau på 5,6 er et fokus problem for mange patienter, der er i denne fase, men ingen kan give dig et præcist svar, fordi der er mange faktorer, der kan påvirke det. Såsom alder, køn, behandlingsmetoder og tid. Nogle af disse faktorer kan ikke ændres, men nogle kan ændres. Så før du foretager en beslutning, bør du gøre nogle hjem arbejde først, vil nyttigt at forlænge din levetid.

Kreatinin niveau på 5,6 betyder, at du er i stadie 4 kronisk nyresygdom og din nyrefunktion er beskadiget alvorligt, er der netop forladt mindre end 30%. I denne periode, med så dårlig funktion, at din nyre er knap nok i stand til at holde personen i live. Så symptomer som træthed, dårlig appetit og kløe kan blive værre. Hvis du ønsker at lindre disse symptomer, skal du acceptere dialyse eller transplantation, for disse to metoder er den mest almindelige behandling for nyresvigt og kan forlænge din levetid, men begge af dem har nogle bivirkninger.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er et naturligt alternativ behandling, er det en perfekt kombination af traditionel kinesisk medicin og moderne højteknologi. For sin signifikant effekt flere og flere mennesker begynder at acceptere det, hvad er mere det har ingen bivirkning og kan forhindre udviklingen af ​​nyre fibrose. Så du kan have en chance.

Hvis du har andre problemer omkring højt kreatinin eller nyresygdom, kan du konsultere vores online læger, kan de give dig nogle gode råd til gratis. Eller du kan efterlade en besked til os, vil vi svare dig inden for 24 timer.

For yderligere informationer, ikke tøver med at kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Levealder hos patienter med kreatinin niveau på 5,6 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts