2014年5月18日星期日

Barndom nefrotisk syndrom hjemmesygepleje

Hjemmesygepleje er afgørende for prognose af ChildhoodNephrotic syndrom, kan det reducere tilbagefald sats effektivt. Så hvilke aspekter har du brug for at være opmærksom på som forældre, lad os nu tage et kig på det sammen.

1.. Mere opmærksomhed til hvile. Børn mangler selvdisciplin, de er nemme at spille over tid og kan ikke få nok hvile. Så forældre bør arrangere tid for dem, lad dem nyde nok hviletid.

2.. Holde ren. Infektion er den primært årsag, som kan fremkalde tilbagefald, så for at undgå infektion, bør du skifte tøj til dine børn og vaske dine børn ofte.
3.. Holdes væk fra offentlige steder, hvor der er masser af mennesker. Frisk luft er meget vigtige for dine børns hede, så ikke bringe, han / hun til offentlige steder såsom supermarked og biograf.

4.. Undgå kolde. Ifølge de vejrskift at forøge eller formindske det tøj, så prøv dit bedste for at forhindre kold, fordi kulde kan fremkalde tilbagefald.

5.. Tage medicin efter lægens konstruktion. Glem ikke at lade dine børn tage medicin eller reducere den medicin, ellers dit barns sygdom vil være svært at få kontrol.

Hvis du har andre spørgsmål til at høre, kan du lægge en besked eller chatte med vores online læger direkte.

En fit kost og sund levevis vane er også nyttige for dine børn, så du skal ikke ignorere disse aspekter i dit daglige liv. Jeg håber, at ovenstående informationer kan hjælpe dig og dine venner omkring dig.

Hvis du ønsker at lære mere om nyresygdom, kan du konsultere vores online læger. For yderligere informationer, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Barndom nefrotisk syndrom hjemmesygepleje 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts