2014年5月9日星期五

Prognose etape 5 CKD

Kronisk nyresygdom (CKD ) kan opdeles i 5 faser , fase 5 er den sidste fase af det der er kendt som nyresygdom (ESRD) . Det er meget svært at blive helbredt , men det betyder ikke, du har noget håb at leve som en normal person .

I almindelighed nyretransplantation betragtes som patientens sidste valg. Nyretransplantation sikkert kan hjælpe patienter i en vis grad , men det er ikke altid velegnet til alle patienter. Fordi der er masser af aspekter, kan påvirke det, såsom penge og tid. For nogle patienter kan få en passende nyre til transplantation , men de har ikke penge nok til at acceptere drift. For andre patienter , kan de have stor sum penge, men de kan ikke finde den højre nyre . Selv de har penge nok og har en egnet nyre til transplantation , men efter operationen , de også nødt til at tage medicin . Hvis du er heldig nok, kan prognosen for nyretransplantation være ganske godt, så du kan leve mere end 10 år som en normal person . Så transplantation kan være en af ​​dit valg, når du er på trin 5 CKD , hvis du har tid og penge på samme tid , må du heller ikke glemme at spise medicin efter nyretransplantation .

Kinesiske urt medicin er et andet valg for patienter med stage5 CKD . For sin signifikant effekt , begynder flere og flere patienter til at acceptere det. Det er ikke kun kan være helbrede din sygdom , men også kan slippe af med din sygdom fra roden. Det kan reparere det beskadigede nyrefunktion og styrke dit immunforsvar . Kinesisk Herb Medicin som sikkerhed og effektivitet behandling er et godt alternativ til nyre plante, især det ikke har nogen bivirkning.

Hvis du ønsker at vide mere information om kinesisk Herb Medicin eller nyresygdom, kan du konsultere vores online læger eller email os . Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com .


Prognose etape 5 CKD

没有评论:

发表评论

Ask the Experts