2014年5月30日星期五

Åndenød på dialyse : Hvad skal ESRD patienterne

Dialyse er en af ​​de mest almindelige behandling for End Stage af nyresygdom (ESRD) , kan det forsinke progressionen af ​​sygdommen, men også har nogle bivirkninger , åndenød er en af ​​dem. Så hvad skal patienterne gøre, hvis de ser dette symptom under dialyse ?

Hvis patienter ønsker at lindre dette symptom , bør de skelne årsagerne først . Der er primært tre faktorer kan fremkalde åndenød som er lungeinfektion , anæmi, store mængder af gas eller væske inde i din krop . For dem, der er forårsaget af infektion, du har brug for at tage nogle medicin og gøre ting i henhold til dine læger instruktionerne, vil det hjælpe dig faldt bedre snart. For dem, der er forårsaget af blodmangel , du har brug modtage blodtransfusion så hurtigt som muligt , efter at du kan få komme gradvist. For dem, der er forårsaget af forkert betjening under behandling induceret gas ophobning i din krop, er du nødt til at justere din behandling metode og fjerne de ekstra gas eller væske , så kan du få det bedre inden for 2 ~ 72 timer.

Patienter, der er i End Stage af nyresygdom har mange forskellige grader af lungeskader , efter dialyse de kan få det bedre , men kan ikke få tilbageført. Så som en patienter, der er i dialyse , bør du være opmærksom på åndenød. Du bør træffe foranstaltninger , så snart dette optræder symptomer, ellers vil du have livstruende. Husk at kommunikere med dine læger i tid, der vil være nyttigt for dem at kende dine sundhedsmæssige forhold i tide.

Hvis du ønsker at vide mere om Dialyse eller ESRD , kan du konsultere vores online eksperter , vil de svare dig så hurtigt som muligt. Du kan også efterlade beskeder eller e-maile os . Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Åndenød på dialyse : Hvad skal ESRD patienterne

没有评论:

发表评论

Ask the Experts