2014年5月19日星期一

Er Frugt Juice God til Etape 5 CKD og polycystisk nyresygdom Patient

Som vi alle ved kost spiller en vigtig rolle i vores daglige liv , hvis patienterne kan have en fit kost, der vil være nyttige for deres helbred. Friske grøntsager og frugter er det bedste valg , men kan patienten vælge frugtjuice som en del af deres kost ? Svaret er ja. Den naturlig frugtsaft kan være en god kilde til ernæring . For det har god smag og er let at sluge , så det er populært blandt patienterne. Men alt har to sider , hvis du drikker for meget saft, der også vil skade din nyre og gøre din sygdom værre.

Polycystisk nyresygdom er en slags genetisk sygdom , hvis en af ​​patienterne har denne sygdom, så deres børn vil have halvdelen af ​​chancen for at få det. Det er ikke let at helbrede , de fleste patienter kan leve med det , men kan ikke slippe af med det . Så for forældre , hvis du ønsker at styre dit barns sygdom , bør du være opmærksom på alle aspekter af han / hun .

Børn med polycystisk nyresygdom og stadie 5 CKD bør drikke nok vand i deres daglige liv , 4000ml hvis muligt. Hvis dit barn ønsker at drikke juice , citronsaft er det bedste valg. Men det betyder ikke, at de ikke kan drikke andet juice , det eneste du behøver at gøre er at kontrollere mængden af ​​saft.

Hvis du har andre problemer omkring CKD eller Polystic nyresygdom, kan du chatte med vores online læger , kan de give dig nogle gode råd gratis. Eller du kan efterlade en besked til os, vil vi svare dig inden for 24 timer.

For yderligere informationer , ikke tøver med at kontakte os . Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Er Frugt Juice God til Etape 5 CKD og polycystisk nyresygdom Patient

没有评论:

发表评论

Ask the Experts