2014年5月28日星期三

Sådan Lavere Kreatinin niveau efter nyretransplantation til CKD 5 patienter

Nyretransplantation er en af ​​de fælles terapi for trin 5 CKD-patienter , kan det forlænge levetiden og forbedre livskvaliteten , men det har også mange bivirkninger og høj kreatinin niveau kan komme igen . Så hvordan man kan reducere det høje niveau af kreatinin bliver et varmt emne blandt de patienter, der er i samme situation.

Hvorfor stadie 5 CKD-patienter dukker op højt kreatinin ?

Som vi alle ved, nyretransplantation er en slags operation , der sætter en ny nyre til at erstatte den beskadigede en. Ved hjælp af den nye nyre , kan patienterne lever bedre og forlænge livet , men det har brug for nogle gange . I løbet af denne tid , hvis patienterne får infektion eller fangst koldt , der vil øge niveauet af kreatinin.

Hvad skal patienterne , hvis synes denne situation?

Den første ting du skal gøre , er at skelne din sygdom , hvis du ikke kan skelne dem , kan du konsultere din læge , de kan arrangere kuren plan for dig . Og du nødt til at betale højere opmærksom på dit blodtryk, hvis det begynder at stige , og din krop opstår vold afvisning, der betyder, at din nye nyre kan begynde at fiasko , så er det svært at helbrede , kan du nødt til at acceptere transplantation igen.

Så det bedste valg for trin 5 CKD-patienter for at undgå høj kreatinin niveau frem igen , er at søge andre alternativ behandling . Micro- kinesisk medicin Osmotherapy som et naturligt middel er accepteret af flere og flere patienter for sin bemærkelsesværdige effekt , hvad mere er, det har ingen bivirkning. Patienter, der har valgt det behøver ikke at bekymre sig om deres kreatinin niveau eller andre nyreproblemer . Frem for alt kan reparere beskadigede nyrefunktion og beskytte de resterende dele .

For yderligere informationer , kan du kontakte os . Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Sådan Lavere Kreatinin niveau efter nyretransplantation til CKD 5 patienter

没有评论:

发表评论

Ask the Experts