2014年5月22日星期四

Sådan får du bedre GFR i fase 3 CKD-patienter

For patienter, der er i fase 3 kronisk nyresygdom (CKD ) , hvordan man får bedre glomerulære filtrationshastighed ( GFR ) er et fokus væv. Som vi alle ved (GFR) er den bedste test for at måle dit niveau af nyrefunktion og bestemme din stadium af nyresygdom.
Efter vores nyre er beskadiget , vil vores GFR blive berørt, så jo tidligere du finde din sygdom , jo bedre chance for at bremse eller forhindre progression af renal fibrose.

Etape 3 CKD betyder, at din nyrefunktion er blevet beskadiget moderat , og der er tilbage mindre end 60% af det arbejde effektivt. Dette er en meget vigtig fase for patienter at få genopretning , hvis de kan tage denne chance og få rette behandling , er det muligt for dem at få bedre GFR sats. Bot hvordan kan de få kur i tid og ret? Der er mange faktorer kan påvirke sygdommen, lægerne kan gøre behandling plan for dig efter din tilstand, såsom alder, vægt , køn, familie historie og etniske gruppe. Så hvis du kan kommunikere med din læge , som vil være nyttigt for dem at helbrede din sygdom.
Udover ovenstående tip , en fit kost og sund levevis vane også kan bidrage til at forbedre din nyrefunktion .

Efter disse trin, når den beskadigede del er blevet repareret og Micro -kinesisk medicin , som er en ny terapi kan for at regulere det indre kroppen og derefter beskytte den ubeskadigede del af nyren. For sin bemærkelsesværdig virkning , begynder flere og flere patienter til at acceptere det. Det handler ikke kun kan gendanne beskadigede nyrefunktion , men også kan stoppe udviklingen af renal fibrose. Så det kan hjælpe stadie 3 CKD-patienter at få bedre GFR .
Hvis du har andre problemer , ikke tøver med at konsultere vores online læger eller email os . Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Sådan får du bedre GFR i fase 3 CKD-patienter

没有评论:

发表评论

Ask the Experts