2014年5月30日星期五

Hvor længe kan du leve med Kreatinin 5,0 og Etape 4 CKD

Når din læge har fortalt dig, at du kreatinin niveau er 5,0 , der betyder, at du er i stadie 4 kronisk nyresygdom . Jeg tror, ​​det mest problematiske spørgsmål til dig er, hvor længe kan du leve med det. Hvis du ønsker at vide det svar, du har brug for noget om sygdommen sig til kende .

Kronisk nyresygdom (CKD ) er en proces, nyre fibrose og kan opdeles i fem faser. De første to etaper kan vendes , stadie 3 og stadie 4 kan forebygges eller langsommere , den fase 5, som er kendt som nyresygdom (ESRD) er det meget svært at helbrede .

Du kan se fra de ovennævnte informationer som stadie 4 er en vital scene , hvis du kan få en ordentlig behandling i denne tid, der kan hjælpe dig til at leve bedre og mindske risikoen for at lide af det. Det er muligt at stoppe eller langsommere proces nyrefibrose . Med hensyn til spørgsmålet , hvor længe kan du leve med kreatinin 5,0 og stadie 4 CKD , jeg kan bare fortælle dig , at der er ingen præcise svar om det. Fordi der er masser af faktorer kan påvirke det og behandlingsmetoden er den vigtigste. Desuden , live vane og kost også tæt knyttet til det. Så danne en sund levevis vane og lave en kost plan for dit daglige liv , om nødvendigt , kan du kontakte din læge eller vores online-eksperter for nogle råd , og jeg tror, ​​de kan yde den bedst egnede råd til netop din situation.

Jeg håber, at ovenstående informationer kan hjælpe dig og din familie , hvis du har andre problemer omkring CKD eller Kreatinin , kan du efterlade beskeder eller e-maile os . Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com


Hvor længe kan du leve med Kreatinin 5,0 og Etape 4 CKD

没有评论:

发表评论

Ask the Experts