2014年5月21日星期三

Kan patienter med stadium 3 CKD blive gravid

Kan patienter med stadie 3 kronisk nyresygdom (CKD) blive gravid? Dette er et meget populært spørgsmål blandt fødedygtige alder kvinder med kronisk nyresygdom. Nogle mennesker mener, at graviditeten er skadeligt for patienter, der kan øge risikoen for nyreskader, men andre mennesker tror det ikke, at de siger, at der ikke har nogen direkte sammenhæng mellem udtænke og CKD. Vi kan ikke benægte nogen af ​​dem, fordi der er mange faktorer kan påvirke resultatet. Men ifølge en nyeste forskning, kan patienterne få forestille, hvis de kan opfylde nogle betingelser.

For patienter, der er i fase 3 eller tidligere ikke har en øget risiko for graviditet komplikationer, såsom præeklampsi, lille drægtighed alder eller for tidlig fødsel, medmindre de også hypertension. Både allerede eksisterende proteinuri og højt blodtryk kan øge risikoen for graviditet. Så hvis du er i trin 1 eller 2 nyresygdom, er der ingen grund til at bekymre sig om det. Hvis du kan konsultere din læge og kommunikere med dem i tide, kan du sikkert have en sund baby.

For patienter, der er i stadie 4 eller trin 5 i denne sygdom, bør de gøre beslutningen i henhold til deres læger anbefaler. Fordi undersøgelser har vist, at kvinder med den værste nyrefunktion før graviditeten er på en størst risiko for nyreskade. Og der vil følge af mange slags komplikationer, både mor og barn vil i fare.

Trin 3 CKD er en afgørende fase for patienter, der ønsker at blive gravid, så tage chancen og gøre hvad du kan for at reducere risikoen for at blive gravide.

Ligegyldigt du er i moderat nyreskade scene eller fremskreden nyre stadium, bør du gøre de ting i henhold til din læge konstruktion. Må ikke gøre beslutningen selv.

For flere detaljer om CKD, bedes du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Kan patienter med stadium 3 CKD blive gravid 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts