2014年5月21日星期三

Kan nyreproblemer i diabetisk nefropati og CKD vendes

Ifølge nyeste forskning, kan nyreproblemer forårsaget af diabetisk nefropati eller kronisk nyresygdom (CKD) vendes i den tidlige fase, hvis du kan styre dit blodsukker godt.

Som vi alle ved nyresygdomme er svære at helbrede, og de fleste af dem vil få adgang i fremskredent stadium efter nogle år uden behandling. Så mange patienter med denne sygdom er meget bekymrede over det. De forsøger altid deres bedste for at søge efter en eventuel behandling for at kurere det, selv så kan mange af dem ikke får komme sig fra det. Det er grunden? Fordi de fleste af dem gør ubrugelige arbejde, kan de ikke bruge deres penge på det rigtige punkt. Nogle af dem kan ikke kan finde disse symptomer tidligere, så de går glip af den rigtige behandling tid. Og for andre dele af patienter, de finder disse symptomer på meget tidligt tidspunkt, men de kan ikke lægge det på deres hjerte og ofte ignorere det.

Så hvis du ønsker at vendt din nyre problemer forårsaget af diabetisk nefropati og CKD, bør du være opmærksom på detaljerne i dit daglige liv. Når vises skum i urinen, ødemer i dine øjenlåg eller ansigt, højt blodtryk eller urin ændringer i aften, du skal gå til hospitalet og gøre nogle relaterede undersøgelser af nyre, fordi alle disse symptomer er tæt forbundet med nyresygdom.

Find din sygdom tidligere og få behandling i tide, der kan hjælpe dig med at få gendanne fra det. Må ikke ignorere nogen detaljer, selv en lille ting kan føre til alvorlig sygdom. Hold en fit kost og danne en sund levevis vane, både af dem kan være nyttigt for dit helbred.

Hvis du har andre spørgsmål om diabetisk nefropati eller CKD, bedes du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Kan nyreproblemer i diabetisk nefropati og CKD vendes 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts