2014年5月8日星期四

Cure Metoder til Minimal nefropatiforandring

I almindelighed kan Minimal nefropatiforandring blive helbredt. Det siges, at 10 år overlevelse er over 95% , så hvis du har fået denne sygdom , ikke være bange, skal du gå til den normale hospital og helbrede det i tide, jeg tror du kan få gendanne fra det. Herefter vil jeg dele dig nogle fælles kur metoder .

Vestlig Medicin Behandling: før hormonterapi og moderne Antibiotika , helbrede sats er omkring 25% -40 % , dengang børns dødeligheden er over 50% i 5 år. Nu har denne sats ned til 7% -12 %. For første gang til at bruge hormonbehandling behov gav nok mængde medicin og derefter gradvist taper den gør i 4-6 måneder . 90% af børnene vil blive udarbejdet inden for 4 uger, og voksne vil blive udarbejdet inden for 9 uger. Men for disse mennesker efter stop kur , de er nemme at tilbagefald. I ét ord, kan hormonbehandling arbejde i en kort tid, men det har bivirkning og afhængighed.

Kinesisk medicin behandling : Det er essensen del af traditionel kinesisk kultur , som kan dateres tilbage til tusinder år siden. Denne form for kur metode kan hjælpe patienterne får komme fra sygdom, og hvad mere er det kan reparere beskadiget nyre. Det er en sikkerhed og høj væsentlig terapi , har det ingen bivirkning, og det er svært at tilbagefald.

Hvis du har fået en minimal ændring nefropati, er der ingen grund til at være bange . For det er ikke svært at blive helbredt , skal du blot gå til en normal hospital og gøre, hvad din læge har fortalt dig at gøre . Glem ikke at være opmærksom på dit daglige liv og danne en sundheds- levende vane , der kan hjælpe med at helbrede din sygdom. Hvis du ikke har får denne sygdom , der er stor, lære noget om nyresygdom er godt at hjælpe dig med at forhindre det.

For yderligere informationer , kan du kontakte os . Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Cure Metoder til Minimal nefropatiforandring


没有评论:

发表评论

Ask the Experts