2014年5月8日星期四

Etape 3 kronisk nyresvigt Levealder

Som læge jeg kender patientens følelse og paithful de lider . Waht jeg kan fortælle dem, er ikke blive passet , kan du få gendanne fra det. Faktisk kronisk nyresvigt er ikke så frygtelig, som du tror. Dette er ikke en hvid løgn , det er sandheden . Diffirents patienter er diffirent betingelser, men som en patient , hvis du kan holde en positiv holdning og have en fit kur i tide, kan du leve med nyresvigt i lang tid .

Trin 3 er en afgørende fase af kronisk nyresvigt , hvis du kan styre det godt , kan du få komme sig. Hvis ikke, kan din sygdom bliver værre. Ifølge en rapport , hvis din venstre glomerulær filtrationshastighed er over 20% , og din sygdom har ikke ind i slutstadiet , er der håb om at blive helbredt. Så som en patienter , hvis du kan gøres som følgende tips, kan du få en chance for at leve med sygdommen i lang tid .

Kost: holde en fit kost , spise mere frisk frugt og grøntsager . Aldrig spise krydret og kolde fødevarer .

Øvelse : at gøre nogle sportsgrene , men ikke for meget, aldrig lade dig selv alt for træt .

Attitude : holde en positiv holdning , holde sig væk fra de ting, hvad der kan føre dig til gal. Aways bo med en, som kan hjælpe dig med at holde en god stemning .

Forebyggelse: opmærksomme på dit liv detaljer , danner en sundheds- levende vane, som kan styrke din krop , og du også nødt til at holde varmen.

Jeg håber, at ovenstående informationer kan hjælpe dig og dine venner omkring dig. Hvis du stadig har andre spørgsmål , kan du konsultere vores online læger , eller du kan kontakte os, hvis du vil. Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Etape 3 kronisk nyresvigt Levealder


没有评论:

发表评论

Ask the Experts