2014年5月23日星期五

Sådan sænke forhøjet blodtryk induceret af PKD

Det siges, at forhøjet blodtryk forårsaget af polycystisk nyresygdom (PKD) er forskellig fra den primære højt blodtryk. Hvis du ønsker at sænke hypertension induceret af PKD, du har brug for at vide, hvorfor PKD kan forårsage det.

Ifølge nogle undersøgelser, som cyster stige, vil de beskadige patienter nyre væv og så føre til forhøjet blodtryk. Hvis det ikke kan kontrolleres omgående, vil det gøre yderligere skade på din nyre. Så det centrale punkt at helbrede højt blodtryk er at helbrede PKD. Som vi alle ved polycystisk nyresygdom (PKD) kan falde i Uræmi, hvis venstre ubehandlet. Så kuren metoden og tidspunktet er meget vigtige, hvis patienterne kan få rigtige kur i tide, kan deres hypertensive styres effektivt, og progression af denne sygdom kan være stoped eller forsinkes.

Bortset ovenstående tip, patienterne bør også være opmærksomme på deres livs detaljer.
Hold en fit kost: spise flere friske grøntsager og frugter og undgå fødevarer, der er rig på kalium, højt proteinindhold og fosfor. Spis ikke for salt mad, der vil skadeligt for dit helbred.

Forhindre kold: kold vil gøre sygdommen værre og gøre patienterne renal få yderligere skader.
Forhindre skade: skade er let at fremkalde infektion og som vil øge risikoen for brud på cyste.

Gøre motion, men ikke for meget, du ikke lade dig træt og hvad er mere du bør danne en sund levevis vane. Alle af dem kan være nyttige for dit helbred.

Hvis du ønsker at vide mere om PKD eller andre komplikationer som følge af det, kan du konsultere vores online læger direkte eller efterlade beskeder. Hvis du har lyst kan du kontakte os, vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

Sådan sænke forhøjet blodtryk induceret af PKD 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts