2014年5月28日星期三

Fødevarer, der er egnede til Etape 5 kronisk nyresygdom Patienter

Der er mange faktorer kan føre til kronisk nyresygdom , med de rutinemæssige lægeundersøgelser og sund kost, kan det tilbageføres ved den tidlige fase. Men hvis du ikke er den heldige person, der kan få vendt , skal du ikke bekymre dig om det . Her vil jeg dele dig nogle nyttige tips til at lindre dine symptomer etape 5 kronisk nyresygdom .

I denne form for nyre undlader at fjerne spilder ud af din krop, så den første ting du skal gøre er at forhindre yderligere skader og beskytte din resterende nyre . Selvom fødevarer ikke kan helbrede din sygdom fra sin rod , men de er nyttige til behandling din sygdom. Så hvad slags fødevarer, der er egnede til Etape 5 kronisk nyresygdom patienter ? Ifølge nogle rapporter fødevarer, der er lavt proteinindhold , kan natrium, kalium og fosfor hjælpe patienterne med at lindre symptomerne på denne sygdom.

Højere saltindtag , større risiko for sygdomme, forhøjet blodtryk og hjertesygdomme, så du skal begrænse din tremme indtag strengt . Og udover dette også bør begrænse væsker indtag, som vi alle ved væsker er meget vigtige for vores daglige liv, og det er det væsentlige for normal person . Men for patienter , er deres nyre er beskadiget alvorligt , hvis du drikker for meget vand , der vil tilføje belastning til din nyre og gøre din sygdom værre.
Fødevarer er virkelig vigtigt for Stage 5 kronisk nyresygdom patienter, men nogle fødevarer kan skade din nyre i stedet for at beskytte den. Så holde en fit kost, hvis du ikke ved , hvad der skal til at spise , skal du konsultere dig læger eller vores online eksperter, kan alle af dem giver dig bedre råd til dig .

For yderligere informationer , kan du kontakte os . Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

Fødevarer, der er egnede til Etape 5 kronisk nyresygdom Patienter

没有评论:

发表评论

Ask the Experts