2014年6月1日星期日

21% Nyre funktion betyder Hvad skal kronisk nyresygdom Patienter

Nyre spiller en vigtig rolle i at bevare sundheden, hvis din nyre er beskadiget, kan du ikke længere leve som en normal person . Som en patienter , hvis din nyrefunktion venstre lige 21% kan arbejde effektivitet, der betyder, at din nyre er blevet beskadiget alvorligt, og du er nu i fase 4 kronisk nyresygdom (CKD ) .

Hvis jeg lige fortalt dig at du er i stadie 4 CKD , så kan du stadig ikke ved klart 21% nyrefunktion betyder hvad for dig. Herefter vil jeg give dig nogle oplysninger om dette spørgsmål.
CKD kan inddeles i 5 trin , normalt de første to trin har ingen tydelige symptomer , og din nyrefunktion er beskadiget smule. I løbet af denne tid, er det let at blive vendt, selv uden behandling. Men folk altid ignorere det og sygdommen vil falde i den næste fase gradvist. Trin 3 er en meget afgørende fase , hvis du kan få rigtige kur i tiden, er det muligt at få tilbagebetaling fra den. I tis periode, du har brug for at gå til en normal hospital og acceptere den rette behandling, ikke bare tage medicin, der er nytteløst at din sygdom. Når din nyrefunktion er lavere end 30% , kan du konkluderet, at du er i stadie 4 , der er rigtigt fase 21% nyrefunktion i. Der er masser af faktorer kan påvirke prognosen for det. Men kur metoder og tid stadig er de vigtigste ting , bortset fra at du skal også have en fit kost og danne en sund levevis vane . Alle af dem kan være nyttigt for dit helbred.

I min erfaring, folk, der har historie sygdom ( såsom diabetes , Hypertensiv , hjertesygdom) er nemme at få kronisk nyresygdom . Så for disse mennesker de skal betale en høj opmærksomhed på deres dagligdag , ikke tage medicin, før konsultere din læge .

For yderligere informationer om 21% nyrefunktion eller CKD , bedes du kontakte os . Vores e-mail : sjzkidneyhospital@hotmail.com

21% Nyre funktion betyder Hvad skal kronisk nyresygdom Patienter

没有评论:

发表评论

Ask the Experts