2014年5月26日星期一

PKD Behandling: Hvordan PKD forårsage hovedpine og Kreatinin 4.8

Polycystisk nyresygdom ( PKD ) er en form for nyrelidelser med væksten af ​​cyster på nyrerne. Nogle PKD patienter lider af hovedpine og kreatinin 4.8. Hvordan PKD forårsage hovedpine og kreatinin 4.8 ? Hvad skal vi gøre for hovedpine og kreatinin 4.8 i PKD ?

Hvis du har spørgsmål om PKD , klik her.

Hvordan PKD forårsage hovedpine og kreatinin 4.8 ?

Polycystisk nyresygdom ( PKD ) er en form for genetisk nyresygdom, som har familiens historie. Der er nogle cyster vokser på nyrerne. De forstørrede cyster undertrykte nyrer dermed faldende nyrefunktion . Nyrefunktioner har filtrering funktion , justere funktion , afbalanceret funktion og bloddannende function.Creatinine 4.8 er forbundet med filtrering funktion. Den særlige vejledning er som følger:

Kreatinin er en slags metaboliske affald og giftstoffer , der produceres i vores krop. Uden at fjerne rettidigt og effektivt, vil creatinin ophobes i vores krop og dermed føre til forskellige komplikationer. Hovedpine er en af ​​de komplikationer som følge af høj kreatinin niveau .

Hvad skal vi gøre for hovedpine og kreatinin 4,8 i PKD ?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Micro- kinesisk medicin Osmotherapy er baseret på kinesiske lægemidler. Disse kinesisk medicin er forarbejdet til stykker . Disse små stykker vil blive sat i små poser . Læger har brug for at finde BL 23 Acupoint i første omgang . Med hjælp af maskiner osmose , kan de kinesiske medicin virker på nyre direkte og umiddelbart . Disse kinesisk medicin skrumpe cyster stigende og gradvist. Derfor nyre funktioner kan forbedres, og udviklingen af ​​PKD er ligeledes kontrolleret.

Blood Oprensning

PKD patienter har forurenet blod. For at skabe bedre miljø for nyre selv- nyttiggørelse og regenerering , skal vi gøre blod klar på det første sted . Blod rensning omfatter plasma udveksling, hæmodialyse , hæmofiltration og hæmoperfusion .

Vi har mange succesfulde tilfælde i vores hospital i behandling PKD.If du er interesseret i vores behandlinger eller vores hospital , e-mail til sjzkidneyhospital@hotmail.com med patientens oplysninger og vores eksperter vil give dig et svar inden for 48 timer .

PKD Behandling: Hvordan PKD forårsage hovedpine og Kreatinin 4.8

没有评论:

发表评论

Ask the Experts