2014年5月12日星期一

40% nyrefunktion og Kreatinin 3.8

Hvad kan vi vide fra disse to tal? 40% nyrefunktion betyder, at din nyre er beskadiget alvorligt, og der er netop forladt arbejder som normalt 40% af nyrefunktionen. Kreatinin 3.8 betyder at du er i fase 3 af kronisk nyresygdom, hvis du cann't få rigtige behandling i tide, kan din nyresygdom udviklet sig til nyresvigt. Hvorfor? Ønsker du at kende svaret? Jeg vil fortælle dig i den følgende tekst.
Som vi alle kender vores nyrer er stærk nok, selv der er netop forladt 75% af nyrefunktionen, de også kan arbejde effektivitet. Så du selv ikke nogen fældning, når din nyre er beskadiget. Når du faldt ubehageligt, at betyder, at din nyre har skadet alvorligt. Når din nyrefunktion forlod kun 40%, der er meget farligt for dit liv.
Når din nyre beskadiget, vil kreatinin niveau stige også. Kreatinin 3.8 betyder at du er i fase 3 af kronisk nyresygdom, er det en afgørende fase. Det centrale punkt er at sænke kreatinin niveau nu. Hvis vi bare sænke kreatinin niveau, men kan ikke reparere vores beskadigede nyre, vil det høje niveau kreatinin igen. Så det første, vi skal gøre, er at reparere den beskadigede nyre.
Chinese Herb Medicin er et bedre valg, det kan slippe af med din nyresygdom fra sin rod, hvad mere er, kan det reparere det beskadigede nyrefunktion. Kinesisk medicin er en perfekt kombination af traditionelle kinesiske urter (som kan data tilbage til tusinder år siden) og højteknologi. For sin signifikant effekt, acceptere flere og flere mennesker det som deres første valg.
Hvis du ønsker at lære mere om nyresygdom eller kinesisk Herb Medicin, kan du konsultere vores online læger. For yderligere informationer, kan du kontakte os. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

40% nyrefunktion og Kreatinin 3.8 

没有评论:

发表评论

Ask the Experts