2014年12月28日星期日

Trin 4 nyresygdom med High Kreatinin Level hvordan det behandles

kan folk med stadie 4 nyresygdom
Trin 4 nyresygdom med High Kreatinin Level hvordan det behandles
Læger altid anbefale dialyse for mennesker med stadie 4 nyresygdom, men faktisk for folk, der er i denne fase, de kan have nogle andre valg i stedet for dialyse. Fordi i trin 4, er der stadig tilbage nogle nyrefunktion, hvis den kan forbedres patienten kan have en chance for at undgå dialyse og leve et livskvalitet. Så hvordan man behandler stadie 4 nyresygdom med høj kreatinin niveau?

Hvorfor folk med nyresygdomme vil have høj kreatinin niveau?

Kreatinin er affald fra muskelstofskiftet og de bør filtreres gennem nyrerne glomeruli og derefter udledes af urin. Hvis glomeruli er beskadiget og GFR (glomerulær filtration funktion) falder, vil dette affald ikke slippe, så disse toksiner vil forblive i blodet, det er grunden til serumkreatinin viser høj. Det er middelværdi, når nyren beskadiget, vil disse symptomer såsom høj kreatinin forekomme.

Sådan at sænke høje kreatinin og behandle sygdommen?

Af ovenstående kan vi vide, at den høje kreatinin er cuased af nyreskader, så hvis du ønsker at sænke det, den bedste måde er at reparere skader nyrerne. Med nyrefunktionen imoproved, vil det høje kreatinin niveau sænkes grasually.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er den rigtige behandling, der kan forbedre nyrefunktionen ved at reparere de beskadigede nyre væv og beskytte de resterende virksomheder. Denne terapi er baseret på traditioanl kinesisk urt medicin og sigter på korrekt nyrelidelse. På grund af sin bemærkelsesværdige helbredende virkning og ringe bivirkning, er det nu anvendes bredt til behandling af nyresygdom.

Med hjælp fra Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan folk med stadie 4 nyresygdom og høj kreatinin niveau har en kvalitet liv. Hvis du har andre spørgsmål eller brug for hjælp til behandling af nyresygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade besked til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts