2014年12月8日星期一

Hvorfor Patient på Dialyse har mindre og mindre Urin Selv ingen urin

dialyse har mindre og mindre urin
Hvorfor patient i dialyse har mindre og mindre urin, selv ingen urin? Patienter, der er i dialysebehandling alle ved, at deres urin bliver mindre og mindre, men de kender ikke årsagerne. Faktisk er det induceret af nyrefunktion tilbagegang. Næste lad os se nogle detaljer om det.

Dialyse er en erstatning terapi for den tabende nyrefunktion pga nyresygdom. Det spiller en væsentlig rolle i genopleve alvorlige symptomer og forbedre livskvaliteten. Men det punkt er det ikke kan reparere den beskadigede nyre, så nyrefunktionen ikke kan forbedres, og progression af denne sygdom ikke kan stoppes. Med nyresygdom går værre, vil nyrefunktionen faldet til et lavere niveau, tilsidst mistede helt, der er grunden til, at patienten i dialyse har mindre og mindre urin, omsider, ingen urin. Hvad værre er, at patienter, som gennemgår det have tage det for resten af deres liv. Derudover kan dialyse bringe nogle bivirkninger, der kan påvirke folks livskvalitet betydeligt.

Så for folk, der stadig har urinproduktion, bør de tage denne chance for at tage en systematisk behandling, der kan hjælpe dem til at slippe af dialyse, således at have en kvalitet liv. Disse behandlinger bør være i stand til at forbedre nyrefunktionen ved at reparere de skadede nyrevæv og beskytte de resterende fra yderligere skader. Kun på denne måde kan udviklingen af nyresygdom standses eller vendes.

Så nu ved du, hvorfor folk i dialyse har mindre og mindre urin og til sidst ingen urin skyldes nyrefunktion tilbagegang, hvis du stadig har andre spørgsmål eller brug for hjælp til at forbedre nyrefunktion eller behandling nyresygdom, er du velkommen til at sende e-mail til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

没有评论:

发表评论

Ask the Experts