2014年12月15日星期一

Hud bronze i nyresvigt

Hud bronze i nyresvigt
Hud bronze i nyresvigt

Sammen med nyresvigt, patienter har generelt tre typer: tør hud, kløe og misfarvning piel.Entre dem, solbrændt hud er blot et tegn på eftermiddagen som ændringer i piel.Hoy, lad os tale noget ved dette problem for patienter med nedsat nyrefunktion.

Ændringen i farven på huden er ofte på grund af hyperpigmentering, en tilstand, hvor pigmenter kaldet urochromes bevaret i piel.La hvorfor patienter med nyresvigt har bronze hudfarve er, at beskadigede nyrer ikke kan correctamente.A filtrere disse stoffer som flere og flere affaldsstoffer ophobes i kroppen, patienter, der lider af forskellige problemer.

Efter at have opdaget den underliggende årsag, kan patienterne tage nogle metoder til at afhjælpe dette problem og fjerne affaldsstoffer cuerpo.Si du ønsker at få personlige forslag, kan du konsultere en læge online eller efterlade en besked til den næste form.

1.La blod rensning: The hæmofiltrering, immun adsorption, hæmofiltrering, CRRT osv er alle almindelige metoder til oprensning af den korrekte sangre.Método kan hjælpe med at fjerne ekstra krop pigmenter effektivt.

2.Inmunoterapia: Et vigtigt trin i immunterapi er immune clearance og er en kombination af rensning blod og chinas.Esta lægemiddelterapi kan lindre symptomer forårsaget af aflejringer af kemisk affald.

Forurening 3.Claro blod terapi: I forhold til tidligere behandlinger, denne terapi kan også hjælpe nyreceller reparere daños.Generalmente, efter ca en eller to måneder, kan patienterne finde deres nyrefunktion er forbedret i forskelligt omfang.

4.Terapia stamcelle: Hvis problemet nyrepatienter er meget alvorlig, indsprøjtning stamceller eller transplantation kan utilizar.Esta terapi fokuserer på genopbygning af strukturen af nyrerne filtrering.

Forskellige patienter har brug for at tage forskellige tratamientos.Para mere detaljerede forslag, du har brug for at lade os vide mere om betingelse af patienterne sygdom. Nyrer eksperter her er glade for at hjælpe patienter gratis.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts