2014年12月2日星期二

Når Do nyresvigt Patient nødt til at tage nyretransplantation


Nyretransplantation som en af de bedste måder at løse nyreproblemer foretrækkes af mange mennesker, så når gør nyresvigt patient nødt til at tage det? Og er alle de mennesker der er egnet til det?

Hvornår nyresvigt patient nødt til at tage nyretransplantation?

En nyretransplantation er en operation, der erstatter de mislykkede nyrerne med en fungerende nyrer fra en anden person, der kaldes en donor. I klinikken, når patientens kreatinin niveau op til 8,0 eller GFR mindre end 15, dialyse eller transplantation vil blive efterspurgt.

Er alle de mennesker der er egnet til det?

Faktisk ikke alle de mennesker der er egnede til det, her er jeg ikke mente de mennesker, der mangler penge, selvfølgelig, det er en af de faktorer. For folk, der har forhøjet blodtryk, er en alvorlig hjertesygdom og infektion ikke anbefales at tage transplantation. Hvis du ønsker at vide mere information om nyretransplantation, kan du klikke her. http://sjzkidneyhospital.com/kidney-transplant/

Men forskellige mennesker har forskellige situationer, så nogle mennesker kan leve et normalt liv efter en nyretransplantation, mens nogle står over for nyresvigt igen, så gør alt, hvad du kan for at forhindre, at din sygdom går værre. Såsom lave en fit kost plan, danner en sund levevis vane, forebygge infektion og så videre.

Hvis du er den person med nyresvigt og ønsker at tage transplantation, kan du kontakte din læge for at se, om du er egnet til det eller ej. Selvfølgelig kan du også høre vores online læge direkte eller efterlade beskeder til os, de også kan give råd til dig. Alle de oplysninger, vi giver, er gratis, så er du velkommen til at kontakte os.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts