2014年12月15日星期一

Hvad der kan forårsage Hikke i fase 3 nyresvigt

fase 3 nyresvigt
fase 3 nyresvigt,Som vi alle ved nyresvigt har mange symptomer og komplikationer, og nogle af de patienter kan opleve hikke, så hvad kan forårsage hikke i fase 3 nyresvigt?

1. For meget toksiner og affald opbygning i blodet

Som vi ved, nyrer har de funktioner til at fjerne toksiner og affald ud af blodet. For patienter med nyresvigt, kan deres nyrer ikke fungerer normalt, så toksiner og affald, der ikke kan udledes rettidig, således at opbygge i kroppen. Urea nitrogen er en almindelig affald i blodet, som er affaldsprodukt af protein metabolisme. Den høje BUN-niveau kan forårsage hikke i CKD.

2. Bivirkninger af medicin

CKD-patienter nødt til at tage visse lægemidler til at hjælpe med at lindre deres symptomer. De fleste af de lægemidler, vil dog medføre visse bivirkninger, og hikke er en af dem. Især steroid medicin vil forårsage hikke.

3. Elektrolyt lidelse

Som vi alle ved patienter med nyresvigt har lav nyrefunktion, og som kan forårsage elektrolyt lidelse, som kan forårsage hikke.

Hvis hikke er forårsaget af bivirkninger af medicin, bør du bede din læge om at ændre din medicin liste, så det kan hjælpe med at lindre hikke i en vis grad.

Hvis hikke er forårsaget af høj BUN-niveau eller elektrolyt forstyrrelser, skal du have en effektiv behandling for at hjælpe med at forbedre din nyrefunktion og lavere BUN niveau.

For forskellige mennesker har forskellige symptomer i forskellige stadier af nyresvigt, så du bør tage tilsvarende handlinger i henhold til din egen sygdomstilstand. Hvis du ønsker at vide mere information om hikke i nyresygdom eller har brug for hjælp i behandling nyresvigt, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade besked til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts