2014年12月28日星期日

Creatinin 5.1 i kronisk nyresygdom Hvad gør det betyder, og hvordan at sænke den

Kreatinin 5.1
Creatinin 5.1 i kronisk nyresygdom Hvad gør det betyder, og hvordan at sænke den

Hvordan man kan sænke kreatinin niveau assiciated med mange nyresygdom patient, og vi har talt om det for sevaral gange, i dag vil jeg dele dig nogle oplysninger om kreatinin 5.1. Hvad betyder kreatinin 5.1 midler og hvordan man kan sænke den?

Hvad betyder kreatinin 5.1 betyder?

I klinikken, kreatinin 5.1 betyder, at nyrerne er nu blevet beskadiget moderatly og nu sygdommen er i trin 4 nyresygdom, således at kræve, at patienten tager behandlingen omgående for at undgå sygdommen falder i Uræmi.

Sådan sænkes kreatinin 5.1 og behandling af nyresygdom?

Normalt er dialyse reccommended at sænke højt kreatinin. Men for mennesker med kreatinin 5.1 er det ikke nødvendigt at tage dialyse, er der nogle andre behandlingsformer, som kan erstatte dialyse for at reducere behandling af nyresygdom og lindre symptomer forårsaget af det.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og Foot Bath Therapy er de to almindelige måder at behandle nyresygdomme, ved Appling eksternt, kan de forbedre nyrefunktionen uden at gøre yderligere skade på nyrerne. Begge disse behandlinger er baseret på traditionel kinesisk urt medicin og har til formål at løse problemer med nyrerne. Med hjælp fra dem, kan folk, der er i den tidlige fase af nyresygdom har en chance for at vende deres sygdom, for folk, der er i fremskredent stadium, de kan leve denne sygdommen i lang tims og nyde en kvalitet liv.

Der er hundredvis af urter i de to behandlinger, og de er ændringer alle de gange, forskellige mennesker på forskellige stadier af denne sygdom har brug forskellige urter, for at sikre den bedste helbredende virkning.

Hvis du har brug for hjælp til at sænke nyresygdom eller behandling nyresygdom, er du velkommen til at kontakte vores online docotr eller send e-mail til os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

http://www.sjzkidneyhospital.com/ckd-treatment/624.html

没有评论:

发表评论

Ask the Experts