2014年12月15日星期一

Er Hirse God til patienter med diabetes og nyresygdom

rød hirse er i stand til at hjælpe 
Hirse er elsket af folk for sin gode smag og ernæring, det er virkelig godt for menneskers sundhed. Så nogle mennesker med diabetes og nyresygdom overvejer om de kan spise det. Så er rød hirse godt for patienter med diabetes og nyresygdom?

De nutritions i hirse

1. Højt indhold af protein og aminosyre

Ifølge forskning, hirse indeholder næsten 13,6% ~ 17,9% af protein og aminosyre og proteinet er hovedsagelig albumin som er bevist af høj kvalitet protein. Sammenlignet med protein i hvede og ris, den ene i rød hirse er mere som bean protein.

2. Rich mineraler

Rød hirse er rig på mineraler som kalcium, fosfor, jern, etc, og disse alle kan påvirke patienternes tilstand fra forskellige aspekter.

3. En masse af fibre

Indeholder en masse fibre, rød hirse er i stand til at hjælpe med at fjerne affald og giftstoffer fra kroppen gennem ekskrementer. Derudover kan det også forhindre produktionen af plasma-cholesterol og derefter undgå forekomsten af koronar hjertesygdom.

4. En kilde af stivelse og fedt

Som en slags korn, rød hirse indeholder ca. 70% stivelse, så er det ofte bruges til at lave snack mange steder. Hvad mere er, det indeholder også ca. 3,6% fedt, der er højere end den i hvede og ris.

Er hirse godt for mennesker med diabetes og nyresygdom?

Ud fra ovenstående kan vi vide, at for mennesker med diabetes eller højt fosfor niveau, kan de spise nogle af hirse, men ikke for meget. Hvis du lider af en nyresygdom, kan du konsultere online eller efterlade besked til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts