2014年12月8日星期一

Min Urin er Foamy Hvad kunne være årsagen, og hvordan man kan håndtere det


Min urin er skummende, hvad der kunne være årsagen, og hvordan kan jeg håndtere det? Skummende urin kan være forårsaget af mange årsager, og det er almindeligt i vores dagligdag, så det er let at blive ignoreret af mennesker. Faktisk er det også kan være en indikator for nyresygdom, så du skal være særlig opmærksom på det.

I klinikken er skummende urin kaldes proteinuri det er forårsaget af protein lækage. Under normale omstændigheder vil en vis mængde protein sive ud med urinen. Efter nyrerne er beskadiget, vil en stor mængde protein sive ud i form af skummende urin, så vi bør være særligt opmærksomme på det.

Undtagen proteinuri, der er også nogle andre årsager til skummende urin ikke involverer de sunde problemer: skummende urin kan være forårsaget af hurtig vandladning. Når folk har travlt, har de tendens til at tisse så hurtigt og med magt som muligt, hvilket kan resultere i skummende urin; lave mængder af væskebehov resulterer i dannelse af koncentreret urin, hvilket også fører til skummende urin; Bortset fra disse årsager til skummende urin, toilet renere, tilstedeværelse af sæd urinvejsinfektion, spiser store mængder af høj-protein fødevarer og graviditet kan også forårsage skummende urin.

Hvordan skal man behandle med skummende urin?

Som vi nævnte ovenfor, er der så mange faktorer kan forårsage skummende urin, så du bør skelne mellem de årsager, før du tager handlinger. For dem skummende urin forårsaget af ikke-patologiske faktorer, vil de forsvandt i en kort tid. Hvis det er forårsaget af nyresygdom, bør du tage en ordentlig behandling i rette tid, for at forhindre den i at forværres. Det siges, at kinesisk medicin har bemærkelsesværdig effekt i behandling af nyresygdom, så du kan give en tænke på denne behandling.

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med skummende urin eller behandling nyresygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts