2014年12月5日星期五

Er der something Håb for en dialysepatient will Ud af the


"Min mand er i dialyse siden fem år er der håb, han kan komme ud af det? "Det er et spørgsmål fra vores" online læge "del, faktisk er der ingen grund til at bekymre det mere, fordi patienten kan får ud af dialyse med nyrefunktionen forbedret.

Dialyse er en af udskiftning af nyre, kan det hjælpe nyrerne aflade ekstra væske og affald ud af blodet, så folk kan leve bedre ved hjælp af det. Men lang-form af dialyse også vil bringe nogle bivirkninger, ud over nogle mennesker selv kan ikke holde det i fysisk og økonomisk, så de er ivrige efter at finde nogle måder at hjælpe dem slippe af med det.

Som patient med nyresygdom, hvis de ønsker at slippe af dialyse, den eneste måde er at forbedre nyrefunktionen. Med nyrefunktionen forbedret, kan de reducere de tider af dialyse gradvist, selv slippe af med det.

I vestlig medicin, er der ingen god kur til at løse nyreproblemer. Så her vil jeg anbefale dig Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som er en terapi baseret på traditionel kinesisk Herb Medicin. Efter 7-10 dage anvendelsen af denne terapi kan patienter have stor lindre deres kliniske symptomer. Efter en måned hospitalsindlæggelse, kan patienterne bringe nogle medicin hjem til at betjene denne terapi hjemme under lægens vejledning til yderligere at konsolidere helbredende virkninger og reducere tilbagevendende sats. Så som en effektiv og økonomisk behandling, er det elsket af flere og flere mennesker.

Med hjælp fra Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kan dialyse patient får en chance for at komme ud af dialyse. Hvis du har brug for hjælp i behandling nyresygdom, er du velkommen til at chatte med vores online læge eller efterlade beskeder til os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts