2014年12月21日星期日

Sådan Administrer Trin 3 nyresygdom kost


Det er kendt, at kosten spiller en vigtig rolle i at kurere nyresygdom. Selv om det er umuligt at helbrede sygdommen kun afhænge af kost, men uden god kontrol, kan de fødevarer, du tager forværre udviklingen af din sygdom. Så hvordan man kan styre Trin 3 nyresygdom kost?


Ifølge forskning, er der ikke behov for at kontrollere de fødevarer, de tager, når patienter stadie 3 nyresygdom har ingen nyrefunktion tilbagegang. Men når deres nyrer ikke kan arbejde normalt som før, de skal tage streng diæt plan.

Men grænsen ikke midler kan ikke tage. Normalt proteinet bør begrænses inden for 0,7-1,0 g og de fødevarer med høj kvalitet protein er anbefales, kan de herunder fisk, æggehvide, mælk, magert kød, etc. For mennesker med hævelse eller højt blodtryk, de også bør være nøje opmærksom på salt og vand indtag. Normalt bør mindre end 1 g for hver dag, og saltet indtagelse vandet bør ikke være mere end 800-1200 liter.

I mellemtiden, for at levere nok næring til kroppen, bør folk med denne sygdom spise mere frugt og grønt, men ingen syltede fødevarer. Spicy og stimulerende fødevarer, ligesom hvidløg, løg og chili bør også undgå. Desuden bør de have nok hvile og danne en sund levevis vane, holde sig væk fra tobak og alkohol, der kan hjælpe dig med at leve bedre.

Men forskellige mennesker har forskellige fysiske og sygdomstilstand, så de har brug for at lave deres egen kost plan baseret på ovenstående tip. Hvis det er muligt, kan du gøre det ved hjælp af din ernæringsekspert eller vores online læge, både af dem kan give dig gode råd.

Hvis du har brug for hjælp i behandling stadie 3 nyresygdom, du også kan kontakte os via e-mail, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

没有评论:

发表评论

Ask the Experts