2014年12月12日星期五

Hvordan kan jeg reducere kreatinin High Level Naturligvis

Forståelse kreatinin

Hvordan jeg kan få fra min high kreatinin niveau naturligt? Hvis testen ved forhøjet serumkreatinin niveau er foretaget, bør dette være din vigtigste preocupación.Te finde svaret?

For at reducere niveauet af kreatinin, forskellige lægemidler eller medicinske behandlinger er ofte necesarios.De Faktisk kan nogle naturlige retsmidler også hjælpe en masse til at støtte disse behandlinger médicos.Para kende dem direkte, kan du e-mail til sjzhospitalrenal@hotmail.com eller Søg læge, online.

I dag er vi her for at indføre første 4 måder at opnå dette kursus objetivo.Por, er vi glade for at dele, hvis du ønsker at lære.

Metode 1: Forståelse kreatinin

Først må vi kende Behandlingen afhænger af den underliggende årsag enhver case.With for serumkreatinin kan mange betingelser give denne måde eleve.De før du accepterer forvaltning, bør patienterne gøre det klart, hvad årsagen til sit høje kreatinin.

Metode 2: Rediger livsstil

For at reducere produktionen af kreatinin og øge mængden af kreatinin udskillelse bør patienter tage den rigtige mængde af vand, der begrænser omfanget af aktivitet og har en god høj sueño.Si kreatinin niveau forårsaget af dehydrering der bør øge deres indtag af líquidos.Sin Men hvis nyre problem er den underliggende årsag, bør begrænse deres indtagelse af væsker.

Metode 3: Foretag ændringer i kosten

En sund kost plan kan hjælpe med at beskytte nyrerne hos patienter og general.Con holde dit helbred for at reducere de høje niveauer af kreatinin, er der behov for en madplan med følgende regler.

Udvikle en kost lavt natrium

-Hold Øje på proteinindtag

-Undgå Fødevarer rige på fosfor

Limit kaliumindtagelse

Metode 4: forbrug af lægeurter

Mange naturlægemidler har vist sig at være effektiv og sikker til behandling af høje fælles creatinina.Remedios omfatter medicinsk bad, fodbad, Herbal Moxibustion, og så sucesivamente.Todos disse metoder bør være baseret på det medicinske tilfælde patienter.

Du er interesseret om de ovennævnte metoder, eller ønsker at vide mere? Bare kontakt os direkte. Vi kan gøre alt for at hjælpe med at kontrollere deres blod kreatinin.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts