2014年12月30日星期二

Hvor længe kan jeg leve med den fase af nyresvigt maj

Insuficiencia Renal Tratamiento
Hvor længe kan jeg leve med den fase af nyresvigt maj

Trin 5 Nyresvigt er terminal nyresygdom. Med nedgangen i alvorlig nyrefunktion, er der mange komplikationer og symptomer generet patienter, selv livstruende pacientes.Así til, hvor længe patienterne kan leve med trin 5 nyresvigt? Det er et spørgsmål, som mange mennesker er nysgerrige af conocer.De virkeligheden er der ingen eksakt svar på dette spørgsmål for levetiden af patienterne kan påvirkes af mange faktorer, så patienten kan være mere opmærksomme på disse faktorer til forebyggelse eller styring af sygdomsudvikling .

Levetiden af patienter i stadie 5 nyresvigt er forbundet med behandling, kost og livsstil, patogenese, humør og godt sucesivamente.Todos dem er relateret til udviklingen af enfermedad.Entonces, hvad kan bede patienter til at leve længere?

1.Det forvaltning af komplikationer: ifølge data korrelerede, er Etape 5 patienter med nyresvigt ledsaget med blodsukker har den værste prognose. Og andre komplikationer såsom infektion, hjertesvigt, dehydrering og så videre kan alle føre til de værste af funktionen renal.Si patienter kan enten forhindre eller kontrollere disse komplikationer, som kan leve et længere liv.

2. Hold en positiv holdning: kun når patienter har en positiv holdning til at kæmpe med sygdommen, ville jeg elske at gøre noget for at prøve deres enfermedad.Esto indsatsen i antallet af patienter, der kan bringe mod og selvtillid patienter familie har også brug for .

3.Den passende behandling: Dialyse er den mest almindelige behandling patienter vælger og kan hjælpe patienterne til at reducere komplikationer, den gennemsnitlige levetid efter dialyse er som regel mere end tre år, men dialyse gøre noget for at forhindre den restante.Además nyrefunktion, med udvikling af teknologi nyre, den gennemsnitlige liv efter nyretransplantation er 5-7 años.Ahora der er en ny mulighed for patienter: Traditionel kinesisk medicin kan reducere komplikationer og stoppe nyreskader med at rense giftstoffer i blodet og fremme blodcirkulationen, patienter kan endog reducere dialyse tid og leve et sundt liv.

Stage 5 patienter med nyresvigt bør ikke være mere opmærksom på, hvor længe de kan leve i stedet for hvordan du forlænge dit liv útil.Y hvis du vil have flere tips eller behandlinger, kontakt med vores online læger, lad os beskeder eller sjzhospitalrenal@hotmail.com sende e-mail, vil vi svare inden for 24 timer.

http://www.hospitalrenal.com/insuficiencia-renal-tratamiento/483.html

没有评论:

发表评论

Ask the Experts