2014年12月29日星期一

Styring blodet Chloride med CKD

Styring blodet Chloride med CKD
Styring blodet Chloride med CKD
Chloride funktion i blodet svarer til natrium, og kan bidrage til at opretholde elektrolyt og syre-base balance af trykket osmóticaPara patienter med kronisk nyresygdom, kan testes ved høj chlorid fácilmente.Cómo jeg styre det?

Hvad forårsager høje niveauer af chlorid i nyrepatienter?

Klorid er en vigtig elektrolyt i kroppen, og nyrer er ansvarlige for at kontrollere niveauet af klorid i sangre.Si bliver unormal, dette er ofte relateret til nyrerne og kan forårsage flere problemer klorid i blodet at øge unormalt.

Højt klorid ses ofte i nyresvigt, urinvejsobstruktion, respiratorisk acidose, ekstra indtagelse af klorid og hypertonisk dehydrering.

Med progression af kronisk nyresygdom, niveauet af nyrefunktion aftager gradualmente.Cuando tabt over 50% af nyrefunktionen, nyrer mister deres evne til at fjerne kemikalier og affald extra.Luego elektrolyt, den Patienterne skal tage nogle retsmidler til at styre deres niveau af chlorid.

Hvordan man kan reducere høje niveauer af klorid?

For at øge mængden af chlorid udskillelse, kan patienterne tage visse lægemidler til at øge den glomerulære filtrationshastighed (GFR) .I klinikken, mange medikamenter, både vestlig medicin og kinesisk medicin kan hjælpe med at reducere det høje niveau af cloruro.Para afgøre, hvilken er den rigtige for dig, kan du sende dit niveau af sjzhospitalrenal@hotmail.com chlorid, så du kan give nogle forslag i detaljer.

Desuden kan nogle andre hjælpefunktioner metoder også hjælpe faldende niveauer cloruro.Por eksempel kan medicineret bad øge mængden af udledning fra huden og gøre det fjerner klorid gennem sveden, og Cycle Therapy kan trække flere affaldsstoffer, Krop og klorid gennem piel.Estas terapier anvendes eksternt, så normalt forårsager ingen bivirkninger grave.Para lære mere om disse naturlige retsmidler eller hjem retsmidler til at styre deres helbredsproblemer, skal du kontakte os direkte.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts