2014年12月21日星期日

Hypotension under hæmodialyse

Et pludseligt fald i blodtrykket kaldes hypertension og lavt blodtryk, hvilket er en almindelig bivirkning af hemodiálisis.Junto med hypotension, kan patienterne også blive påvirket af åndenød, kvalme, opkastning, muskelkramper, og så videre.

 hæmodialyse blodtryk årsager falde
Hvorfor hæmodialyse blodtryk årsager falde?

Som en kunstig nyre, en vigtig renal funktion er at fjerne overskydende væske fra kroppen, men forskellen er, at raske nyrer kan bestemme, hvor at fastholde væske i kroppen spontant, men mængden af væske fjernet fra kroppen gennem hæmodialyse er besluttet af lægerne i centrum af diálisis.Desde dette punkt, kan hæmodialyse ikke være så effektiv som raske nyrer.

Generelt for patienter med nedsat nyrefunktion, der bor nemmere og sikrere med hæmodialyse, læger først bestemme tørvægten af patienter, før den diálisis.Sin Men hvis patienterne drikker for meget væske i løbet af dialysesessioner, er en stor mængde væske fjernes fra kroppen ved hæmodialyse. Denne hypotension nemt udløse.

Desuden, hvis patienterne tager antihypertensiv uden vejledning af læger medicin, patienter kan også have lavt blodtryk nemt.

Hvordan undgår lavt blodtryk hos patienter i hæmodialyse?

Efter at have opdaget den underliggende årsag, vil behandlingen afhænge årsagerne og forebyggelsestiltag bør omfatte flere aspekter:

-Check Vægtøgning kraftigt i dialysesessioner

Limit Væskeindtag at gøre livet lettere dialyse

Spiser aldrig en hypertensive medicin før dialysebehandling uden vejledning af læger

-Vær Opmærksom på ændringer i blodtrykket nøje under hæmodialyse

Udarbejde en beretning straks Deres læge eller sygeplejerske, hvis du har nogen ubehag

Desuden kan mange andre naturlige retsmidler hjælpe med at kontrollere lavt blodtryk hos patienter hemodiálisis.Para flere oplysninger om disse behandlingsformer kan sendes via e-mail til sjzhospitalrenal@hotmail.com eller efterlade en besked nedenfor.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts