2014年12月19日星期五

Hvordan man kan reducere højt kreatinin niveau af nyresvigt uden dialyse

behandlingen af sygdomme 
Hvordan man kan reducere det høje niveau af kreatinin i nyresvigt uden dialyse? Vi spurgte en masse af disse spørgsmål.

Kreatinin er affaldsprodukt af muskelvæv og skal udskilles ud af kroppen ved at filtrere funktion glomerular.En denne forstand, nøglen til at reducere det høje niveau cretinine måde er at reparere funktion af glomerulær filtration. Og så kommer til spørgsmålet, hvordan at reparere funktion af glomerulær filtration.

Eksperter anbefaler nyre "fire plus syv" behandling, som har vist sig effektiv i behandlingen af sygdomme renal.Es en helt natural.Incluye "Fire One" chinas.Los narkotikabehandling syv vigtigste ingredienser i denne behandling behandling er kinesiske urter. "" One Four "behandling indeholdende en flaske McConnon, en dosis af orale kinesisk medicin, et bassin med ekstern applikation med kinesisk medicin og fodbad bassin med kinesisk medicin.

Et bassin McConnon sammensætning betyder, at patienterne skal tage en flaske McConnon komposition fordi den vigtigste funktion af det er at puste nyt liv i qi, fremme blodcirkulationen, drægge soeskende.

En dosis af oral kinesisk medicin. De vigtigste ingredienser i kinesisk medicin oralt ændres på grundlag af de patienter, egen tilstand af sygdom, forskellige patienter og forskelligt behandlingsperiode.

En dosis på eksterne anvendelse af kinesisk medicin. Det henviser til Micro-kinesisk medicin, dvs. externamente.Las kinesiske urter er super-fint hakket og pakket i to poser medicinsk anvendelse. Og patienterne ligge i begge medicinerede poser, med hjælp fra osmotisk maskine, kan de aktive ingredienser nå nyrelæsioner direkte.

Et fodbad bassin med kinesisk medicin. Det påføres med et bassin af medicinsk vand, som kan fremme blodcirkulationen effektivt.

De syv kinesiske medicin dampende terapi, varm komprimere terapi, medicineret bad, fodbad, Cirkel Therapy, Enema terapi, akupunktur terapi.

Denne behandling understrege fornyelse af nyrefunktionen, lavere højt kreatinin niveau naturligt og primært, at holde sig væk fra dialyse.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts