2014年12月28日星期日

Den forventede levealder for mennesker med nyre fungerer på 14%

behandling nyresygdom,
Den forventede levealder for mennesker med nyre fungerer på 14%

Nyrer arbejder 14% angiver nyresygdom terminal.Frente til en række symptomer og komplikationer, bør patienterne være bekymret om hans håb vida.Si Heldigvis patienterne kan stadig leve, så længe befolkningen general.Si de kan ikke have livstruende problemer i den nærmeste fremtid.

Ifølge ovenstående indhold, ved vi, at det er meget vanskeligt at forudsige den forventede levetid for patienter med nedsat funktion 14% .Hvis du har en lignende oplevelse, og ønsker at kende deres forventede levetid, er det nødvendigt at sende testrapporten mere sjzhospitalrenal@hotmail.com nylig.

Her inviterer vi nogle nyrespecialister at give nogle tips til at forlænge levetiden for disse patienter. Prøv at finde ud af, om de er rigtige for dig.

1. Sørg for, at modificeret kost efter deres sygdomsstatus

En venlig renal kost kan hjælpe med at styre komplikationer af patienter og bremse udviklingen af sygdommen renal.Además lav natrium og protein, patienter med nedsat funktion 14% bør også være opmærksom på væskeindtag, kalium, phosphor, fedt, calcium og så videre.

2. Tag medicin som læger anbefaler

Når nyrerne ikke er i stand til at spille sin rolle effektivt, mange lægemidler og medicin er nødvendige for at kontrollere symptomer på patienter, såsom forhøjet blodtryk, anæmi, muskelkramper, knoglesygdom, proteinuri, og så videre. Nå kontrollere disse symptomer og komplikationer kan hjælpe med at forbedre levetiden for patienterne betydeligt.

3.Forbedring nyrefunktionen så meget som muligt

Med 14% af nyrefunktionen, kan patienterne stadig forbedre nyrefunktionen gennem vedtagelse af behandlinger eficaces.En om, hvilken behandling der er bedst for dig, bør afhænge af deres tilstand enfermedad.Con held, kan du vælge bedste behandling mulighed under vejledning af lægen online.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts