2014年12月2日星期二

Hvordan til at tabe accelereret hypertension med kronisk nyresvigt



Accelereret hypertension er en almindelig komplikation ved nyresvigt forårsager crónica.Si ikke behandles effektivt, hypertension forværre sygdom Patienter nyre- og fremskynde udviklingen af nyresygdom i store medida.Por Patienterne skal derfor gøre nyttige behandlinger for at mindske accelereret hypertension, hvis de har det.

For at styre den fremskyndede hypertension, følgende metoder er værd intentarlo.Para værd at få passende behandlingsmuligheder for dig selv, kan du få en online høring via dialogboksen i nederste højre hjørne.

1. Udvikle en plan for fornuftig kost

Først bør patienter styre indtaget af natrium og líquido.En andet reducere indtaget af fedt og proteiner have høj calidad.En tredje drikke urtete korrekt som har den virkning at blødgøre blodkar, anti-bakterier og forbedre funktionen af det vaskulære system cardiocerebral.Por Endelig er det bedst for disse nyrepatienter at stoppe med at drikke, fordi forekomsten af hypertension er nært beslægtet med indtagelse af alkohol.

2.Controlar vægt kraftigt

Det er rapporteret, at stigningen i blodtrykket kan være relateret til få kontrol weight.The vægt nyrepatienter kan bidrage til at forbedre insulinresistens, behandling af diabetes og hyperlipidæmi, og kontrol accelereret hypertension.

3.Double motion regelmæssigt

Patienter med kronisk nyresvigt anbefales altid at gøre regelmæssig skånsom motion, der kan forbedre din generelle sundhed og blodtryk alta.Caminar, jogging, Tai Chi, yoga, osv, er gode valg for de fleste Kina pacientes.En Qigong er også en god metode til at kontrollere blodtrykket og reducere dosen af antihypertensiv medicin.

4. Tag antihypertensiva

I klinikken er der mange medikamenter, der kan hjælpe lavere højt blodtryk, så patienterne skal tage medicin som deres guider médicas.En fleste tilfælde nødt til at tage to eller flere typer af medicin til at styrke de terapeutiske virkninger af disse lægemidler.

sammenfattende

Ovennævnte behandlinger kan hjælpe med at kontrollere hypertension accelererede til en vis grad, men ikke suficiente.Si patienter med nedsat nyrefunktion vil bedre at styre deres høje blodtryk, nogle behandlinger, der kan vende nyreskader og forbedre nyre forhold kræves .Tjek din læge online for at afgøre, hvilken behandling kan bidrage til at nå dette mål.

http://www.hospitalrenal.com/insuficiencia-renal-slntomas/437.html

没有评论:

发表评论

Ask the Experts