2014年12月21日星期日

Serumkreatinin 6.2 i Renal Disease Hvad gør det indikerer

kreatinin 6.2
Min serumkreatinin er 6,2 under den seneste test betyder angive? Jeg er 42 år mand. Faktisk serumkreatinin er en indikator for nyrefunktion, hvilke værdier kan vide, på hvilket stadium af sygdommen er i.

På klinikken, kreatinin 6.2 betyder, at sygdommen er allerede på trin 4 kronisk nyresygdom og ikke blot forladt bunden 30% nyrefunktion kan arbejde normalmente.Sin god kontrol med vilje sygdommen vil trin 5, som er terminal nyresygdom, en sygdom, der truer liv, så folk nødt til at tage dialyse eller transplantation.

Så for folk, der er i denne situation bør tage øjeblikkelige skridt til at forhindre sygdommen peor.En fortiden, er der ingen gode måder at forhindre progression af sygdommen, det eneste folk kan gøre, er at forsinke det .men nu er der nogle unikke behandlinger, der kan hjælpe folk undgå, selv revertirla.Esas behandlinger er baseret på traditionel kinesisk urtemedicin, og kan helbrede sygdommen effektivt i en kort tiempo.Lo mere er, Du kan løse problemet med nyre underliggende årsager.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af de mest effektive terapier til behandling af nyresygdom, der er mange typer af græs i det, så til medicinsk behandling vil håndtere forskellige urter ifølge patientens tilstand, opnå den bedste virkning curativo.Cooperar med andre behandlinger, kan løse problemet i nyren af roden.

Af ovenstående ved vi, at serumkreatinin 6.2 betyder, at sygdommen er allerede på trin 4 kronisk nyresygdom i fortiden er svær at blive helbredt, men nu med hjælp fra en ordentlig behandling, progression af denne sygdom du kan forhindre, selv invertirse.Así hvis du har brug for hjælp i behandlingen af nyresygdom, tøv ikke med at kontakte vores læge online direkte, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts