2014年12月10日星期三

Dialyse patienten har mindre og mindre urin er denne ret

dialyse vil være anbefale


Det siges, at dialyse patient vil har mindre og mindre urin er det rigtigt? I virkeligheden er det sandt, der er kendt for alle de patienter, der gennemgår den. Næste lad os se nogle detaljer om det.

Normalt efter mennesker falder i nyresvigt, dialyse vil være anbefale, som virkelig kan hjælpe patienten leve bedre liv, men på samme tid, det vil bringe nogle bivirkninger. Hvad mere er, kan det ikke reparere beskadigede nyre væv, det vil sige, det kan ikke helbrede sygdommen eller forbedre nyrefunktionen, så det kan ikke stoppe tilbagegangen af nyrefunktionen. Så efter en lang sigt dialyse vil patienterne opleve nogle ændringer, såsom urin volumen tilbagegang omsider forsvinde.

Er der nogen måder at erstatte dialyse?

Faktisk er der nogle behandlinger kan erstatte dialyse disse behandlinger er i stand til at forbedre nyrefunktionen ved at reparere de skadede nyrevæv og beskytte de resterende fra yderligere skader. De er en serie af behandlinger baseret på traditionel kinesisk Herb Medicin, hvis du ønsker at vide mere information om dem, kan du chatte med vores online læge direkte, de vil svare dig så hurtigt som muligt. Det er gratis, så er du velkommen til at kontakte os.

Af ovenstående kan vi vide, at dialyse patient vil har mindre og mindre urin på grund af nyrefunktion tilbagegang, så hvis du ønsker at holde din urin volumen, den eneste måde er at forbedre din nyrefunktion. Hvis du har andre spørgsmål eller brug for hjælp til behandling af nyresvigt, ikke tøver med at kontakte os via e-mail, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

没有评论:

发表评论

Ask the Experts