2014年12月10日星期三

Den mørkebrune urin Nyre


Urin mørkebrun urin også kaldet blod. Nogle patienter kan lejlighedsvis orina.Sangre fundet blod i urinen kan forårsage urin pink, brun eller rød, afhængigt af mængden af blod, den tid, det har været i orina.Cómo dosis dette ske? Hvordan man kan løse dette problem?

Hvad er årsagen til mørkebrun urin i nyresvigt?

Urinvejsinfektion

En UTI er hvad der sker, når bakterierne i urinvejene og nedsat nyrefunktion multiplican.Con, mindre og mindre urin udskilles uden for kroppen, hvilket fører til tid opholdet i urin extenderá.Esto blære stiger bakteriel produktion.

Nyresten

Nyresten er mulige årsager til blod i orina.Con væksten af nyresten, som i sidste ende kan være stor nok til at såre urinlederen og forårsage skader på celler, hvilket fører til nyre infektioner.

Nyre infektioner

Mennesker med nyresvigt er mere tilbøjelige til at udvikle sig i forskellige infektioner og betændelser, som har store chancer for blod i urinen.

Hvordan skal man behandle med mørkebrun urin i nyresvigt?

Fra ovenfor er den mest kritiske til mørkebrun urin årsag er det problem, at nyrerne ikke kan fungere godt. Derfor er vi nødt til at beskæftige sig med det fra reparation af dañada.Hay nyrefunktion stadig ingen vestlige medicin er effektive til at reparere skaden renal.Ellos funktion lindre kun symptomerne midlertidigt, når du holder op med at bruge det, urin, blod fácilmente.Por synes derfor du skal prøve at reparere renal.Mientras nyrefunktion kan fungere som normalt, blod i urinen forsvinder derefter.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy har til formål at forbedre funktionen renal.Se er et eksternt program, som gør de aktive stoffer kommer i directamente.Se nyrelæsioner kan opnå den funktion af anti-inflammatorisk, anti-koagulation, blodkar bruger elimineringen af giftige stoffer helt, så nok blod og iltforsyning til nyrerne, renal også hente funktionen.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts