2014年12月22日星期一

Hvordan man kan reducere kreatinin 5.3 og hævelse i begge fødder

Godmorgen. Min kreatinin niveau på 5,3 mg / dl, og har hævelse i både pies.Cómo håndtere mine problemer?

Når nyrerne ikke er i stand til at filtrere blodet normalt, affaldsprodukter og ekstra giftstoffer ophobes i kroppen, hvilket resulterer i høje niveauer af kreatinin og væskeophobning i cuerpo.Alta kreatinin 5.3 viser normalt trin 4 eller endda nyresygdom final.Hinchazón fødder på grund af væskeophobning eller tab af protein.

Ifølge årsagerne, kan vi identificere effektive til at administrere behandlinger.

På den ene side bør patienter overvåge deres væskeindtag og udvikle en plan kost lavt natrium og lavt proteinindhold, for at styre hævelse i fødderne, og nedsat forbrug kød og aktivitetsniveauet kan hjælpe reducere højt kreatinin 5.3.

Desuden skal patienterne tage visse lægemidler eller medicinske behandlinger til at håndtere disse problemas.Diurético kan stimulere nyrerne til at producere mere urin tager væske væk mere ekstra, og steroider, ACE-hæmmere, ARB'er, og visse andre lægemidler kan forhindre protein tab, relief inflamación.Ketosteril og anden medicin kan hjælpe med at reducere det høje niveau af kreatinin.

Den kost plan og valg af behandling bør afhænge pacientes.Para betingelse for at opnå en individuel kostplan behandling og sygdom, kan konsultere en læge online.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts