2014年12月20日星期六

Trin 3 nyresygdom er noget håb for at vende

fase 3 nyresygdom
Jeg har en 3-nyresygdom er der noget håb for mig? Er der nogen måder at vende? Det er kendt, at i klinikken for kronisk nyresygdom kan inddeles i fem trin, og trin 3 repræsenterer et vigtigt skridt. Med god kontrol, kan folk leve i lang tid. Uden en god kontrol af sygdommen vil gå til trin 4 eller 5 voldsomt. Så er der nogle behandlinger, nyresygdom stadie 3 kan vende?

For folk, der er i den fase 3 nyresygdom, nyreskader dem moderat, betyder det, at vi stadig nogle nyrefunktion. Så længe vi kan finde nogle måder at forbedre funktionen af nyrerne, håbet er at vende sygdommen.

Metoder, som kan forbedre nyrefunktionen

Der er en række af behandlinger baseret på traditionel kinesisk medicin urt kan bidrage til at forbedre nyrefunktionen, den mest berømte af disse er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, på grund af sin bemærkelsesværdige helbredende virkning og lidt bivirkning, er det nu almindeligt anvendt i behandlingen af nyresygdom,

Hvad er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en forholdsvis ny behandling af kronisk nyresygdom, som er blevet bevist i kliniske forsøg som en effektiv og praktisk. Kan fjerne symptomer som forhøjet blodtryk, ødemer, proteinuri, hæmaturi; komplikationer, såsom styring af hjertesygdomme risikoreduktion. Endnu vigtigere er, kan det hjælpe med at reparere skader på nyrer, således at blokere nyrefibrose proces, og gradvist genoprette nyrefunktion.

Hvis du ønsker at vide mere information om Micro-kinesisk medicin Osmotherapy eller behøver hjælp i behandlingen af nyresygdom, er du velkommen til at kontakte med vores læge online eller efterlade en besked til os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Ask the Experts