2014年12月19日星期五

Hvad er årsager til forstoppelse i fase 4 kronisk nyresygdom

fase 4 kronisk nyresygdom
Hvad er årsagerne til forstoppelse i fase 4 kronisk nyresygdom? Faktisk kan de fleste af patienterne i nyresygdom oplever forstoppelse, det virkelig gøre dem ked af det. Så de er ivrige efter at kende de måder at løse det, og at vide årsagerne kan hjælpe os med at gøre tilsvarende foranstaltninger for at behandle det. Så lad os se nogle detaljer om årsagerne til og behandling af forstoppelse i nyresygdom.

Hvad er årsagerne til forstoppelse i fase 4 kronisk nyresygdom?

Som vi alle ved folk med nyresygdomme bør begrænse indtagelsen af protein, kalium, natrium og så videre, der kan nedsætte indtaget af andre ernæring, såsom fiber, så de mennesker, er let at få forstoppelse.

For personer med hævelse de burde kontrollere indtag af vand, som også er en af grundene til forstoppelse. Udover, manglende motion påvirker det også i en vis grad.

Desuden er nogle lægemidler, de tager også kan bremse bevægelsen af tarmkanalen, der er en anden grund af forstoppelse.

Sådan behandler forstoppelse i nyresygdom?

Som vi nævnte ovenfor er der mange grunde kan forårsage forstoppelse, så folk, der lider af det skal tage tilsvarende foranstaltninger i overensstemmelse med de underliggende årsager. Under opførelsen af lægen, bør de tage mere fiber, drikker nok vand eller tage visse lægemidler for at lette det.

Men uanset hvor, det centrale punkt er at helbrede denne sygdom, kun hvis du kurere denne sygdom, du kan løse alle de symptomer forårsaget af det.

Hvis du har andre spørgsmål eller brug for hjælp til behandling af nyresygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller send e-mail til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vores e-mail: sjzkidneyhospital@hotmail.com

没有评论:

发表评论

Ask the Experts